Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Chung-Hsi Han

Chung-Hsi Han "De donkere en verlichte delen van de ziel worden weerspeigeld in het water".

< terug naar overzicht

Chung-Hsi Han

 

"De donkere en verlichte delen van de ziel worden weerspiegeld in het water".

De kunstwerken uit de serie 'Metamorphosis', suggereren stille en ruimtelijke landschappen.  De landschappenzijn wijds en effen, zonder enige verwijzing naar de aanwezigheid van de mens. Chung maakt gebruik van een gum en schuurpapier om de werking van licht te suggereren in zijn werk.

In eerste instantie, lijken de gewiste delen aangenaam tastbaar. Wanneer we echter bij nadere beschouwing van zijn werk, maakt het landschap een diffuus en bijna ongemakkelijk indruk. Onder de complexe  huid van canvas en papier bevindt zich een dringende innerlijke noodzaak. Als Chung zegt, zijn werk is ontstaan uit een 'Black bron' tegelijkertijd sterk en mysterieus.

De start als kunstenaar was aan de Koninklijke Academie van beeldende kunsten, den Haag (1993-1997). In 2003 kreeg hij een basisstipendium, een subsidie bij FVBK gebaseerd op de kwaliteit van zijn werk. Het was pas in 2006, toen zijn belangrijkste activiteit het werken op papier ontstond.