Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Dominique Ampe

Meer informatie over kunstenaar Dominique Ampe, een kunstenaar die exposeerd bij DeelenArt gallerie Rotterdam. 

< terug naar overzicht

Dominique Ampe
 

Wie kijkt naar het werk van Dominique Ampe, naar zijn olies en zijn gemengde technieken, wordt de lagen van het bestaan gewaar, treedt binnen ineen trompe-l'oeil en treft er zijn eigen schaduw aan. 
De ogenschijnlijk lege ruimte is bewoond, want de dragers zijn luchtige wezens die beurtelings doel en middel zijn, tastbare realiteit die in de wanden wegglijdt als men nadert.
De kunstenaar schrijft en schildert, neuriet en bezweert. Hij benadert de werkelijkheid vanuit diverse schuilhoeken en verschalkt haar door zijn penseel of zijn pennetje achter te laten en het de kans te geven om vanuit het scheppen van een fictie zelf fictie te worden of vanuit het evoceren van een werkelijkheid de eigen werkelijkheid te verlaten en de dodelijke sprong van het gedachte worden te wagen. 
De taferelen die Dominique Ampe bedenkt en schildert zijn rijke en discrete dromen die zich in de geometrie van de werkelijkheid hebben genesteld en slechts brokstukken van hun wezen de kans bieden om te ontsnappen.

Hugo Brutin