Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 


Verlangen naar voorbije dagen
Dec
1
to Dec 15

Verlangen naar voorbije dagen

Pop-up expositie Breda

Alles is snel, alles is vluchtig. Voor je het weet is het voorbij. In een evenwichtige samenstelling brengen vijf kunstenaars het verlangen naar voorbije dagen in beeld. Natuurlijk in een pop-up expositie want DeelenArt gaat met zijn tijd mee. Snel, actueel en altijd weer klaar voor iets nieuws.

View Event →
il Paesaggio Dentro
Mar
24
to Apr 28

il Paesaggio Dentro

Zaterdag 24 maart 2018, 16.00 - 19.00 uur.


Vanaf 24 maart trakteert de Italiaanse kunstenaar Roberto Fanari bezoekers van DeelenArt op een kijkje in een innerlijk landschap (Il Paesaggio Dentro). In de kunstwerken van Roberto Fanari is niets wat het lijkt. De ware schoonheid zit verborgen zijn creaties. Voor de kijker die zich openstelt, ontvouwt zich een persoonlijk landschap. Als een spiegel van de ziel leggen zijn scheppingen de verhouding bloot tussen mens en natuur.

View Event →
Museumnacht010
Mar
3
to Mar 4

Museumnacht010

Cultuurclubbers, museummaniakken en nieuwsgierige nachtvlinders opgelet!

In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je natuurlijk tijdens Museumnacht010! 
 

View Event →
Verlichting
Jan
20
to Feb 24

Verlichting

In de donkere dagen na kerst brengt galerie DeelenArt verlichting in het nieuwe jaar. Vanaf 20 januari laten kunstenaars Dominique Ampe en Chung-Hsi Han zien dat er altijd hoop is wanneer je je ogen openhoudt voor de kansen die voorbijkomen. 

View Event →
De Stijl en Somerhus
Dec
17
2:30 PM14:30

De Stijl en Somerhus

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk en DeelenArt pakken in 2017 nog één keer uit voor het jaar ten einde komt. In Galerie DeelenArt is op zondag 17 december een feestelijke afsluiting van het jaar met een lezing over 100 jaar De Stijl. De kunstrichting De Stijl ontstond in 1917 op initiatief van Theo van Doesburg en werd bepalend voor tal van disciplines, met invloed op niet alleen de beeldende kunst (Mondriaan), maar ook meubels (Gerrit Rietveld) en architectuur (J.J.P Oud, W.M. Dudok).

View Event →
Momentum
Nov
18
to Jan 13

Momentum

In de expositie Momentum onderzoeken drie kunstenaars het spanningsveld tussen de mens en zijn omgeving. Hoe verhouden mensen zich tot elkaar en tot zichzelf? De tentoonstelling van Rosa Boomsma, Erik Tierolf en Martijn Doolaard is vanaf 18 november te zien in Galerie DeelenArt. 

View Event →
Artist Talk
Nov
4
3:30 PM15:30

Artist Talk

Artist talk bij DeelenArt
Vier fotografen bespreken ’Live Someday’


Op zaterdag 4 november is er bij DeelenArt aan de Admiraliteitskade 90B in Rotterdam een middag met Artist Talk.
Vier fotografen, wier werk momenteel bij Deelen wordt tentoongesteld, geven die dag elk een korte lezing rond het thema van de tentoonstelling, rond hun fascinaties en werkproces in de fotografie.

De kunstenaars Tubien van WulftenRob VerbuntNicole HagesteijnIlco Louis, exposeren bij de Galerie van Bastiaan Deelen in het kader van zijn eerste editie van ‘De Springplank.’ Daarin geeft hij aanstormend en opmerkelijk talent een podium in zijn museale galerieruimte. De tentoonstelling Live Someday bestaat uit gedurfd fotowerk en verhaalt over seksualiteit, lust, kwetsbaarheid en idealisme. Onderwerpen die zich uitermate goed lenen om uit te diepen tijdens de Artist Talk. Mis het niet! U bent van harte uitgenodigd. Deze culturele middag is vrij toegankelijk en start op zaterdag 4 november om 15.30 uur aan de Admiraliteitskade 90B in Rotterdam.

View Event →
Live Someday
Oct
14
to Nov 11

Live Someday

Vier nieuwe talenten betreden de arena van de kunstwereld tijdens de eerste editie van ‘De Springplank’. Galerie DeelenArt biedt hiermee een podium aan opmerkelijke nieuwkomers. Gedurfde fotografie die de bezoekers uitdaagt zichzelf vragen te stellen over identiteit, actualiteit en seksualiteit.

 

View Event →
Expositie "Senses
Jun
24
to Jul 22

Expositie "Senses

Vivian Ammerlaan

Susanne Middelberg

Eli Dijkers

Gastcurator, Jacqueline Portielje

Openingswoord, Pieter Wisse

Zet je zintuigen op scherp en hou je ogen open. Met Senses brengt Galerie DeelenArt vanaf 24 juni fotografie tot leven. In een rollercoaster van emoties tonen drie aanstormende fotografen hun zinnenprikkelende beelden. 

View Event →
Views by Robert Vorstman
May
6
to May 27

Views by Robert Vorstman

 

Robert Vorstman speelt met licht en donker. Hij weet als geen ander met krachtige penseelstreken de kleuren en het licht zo te schikken dat het tot leven komt in zijn schilderijen. Mysterieuze  vergezichten waarin de schoonheid van het "alledaagse" vereeuwigd is.

View Event →
R'DAM ARTFAIR
Mar
30
to Apr 2

R'DAM ARTFAIR

Deelen Art op de R’DAM ARTFAIR

R’DAM ARTFAIR 2017 is een eclectische kunstbeurs voor levensgenieters, een warenhuis vol pracht, een industriele omgeving waar sfeer en lifestyle leading zijn. Mensen met smaak ontmoeten kunst, antiek, design en juwelen in een vlotte ambiance.

 

View Event →
Museumnacht010
Mar
4
to Mar 5

Museumnacht010

Museumnacht010

Met 100 activiteiten valt er op zaterdag 4 maart van 20.00 - 01.00 uur weer genoeg te beleven bij maar liefst 46 locaties in Rotterdam. Don't miss it!

Klik op onderstaand link voor meer informatie!

View Event →
A luz de Lisboa - Elzo Dibbets
Nov
12
to Dec 11

A luz de Lisboa - Elzo Dibbets

Zaterdag 12 november "A Luz de Lisboa" (Het licht van Lissabon).

Een serie schilderijen van Elzo Dibbets waarin het prachtige licht van Lissabon centraal staat.

Om 15.00 opent H.E. mevr. Rosa Batoréu, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van Portugal de tentoonstelling. 

Elzo is er ook en neemt u graag mee op reis.

 

View Event →
Interrupted dreams - Eli Dijkers
Oct
8
to Nov 5

Interrupted dreams - Eli Dijkers

Deze solo tentoonstelling getiteld ‘Interrupted Dreams’ toont een serie nieuwe beelden van Eli Dijkers; foto’s met het dromerige karakter van een stilleven, die nochtans niet zelden een gevoel van vervreemding of verstoring oproepen. 

De officiële opening van de tentoonstelling is op zaterdag 8 oktober 2016 om 15:00 uur door Anne Bloemendaal, initiator van de Kracht van Rotterdam en eigenaar/oprichter van Flowerdales (poëzie en fotografie). 

Eli Dijkers

Lees hier meer over dit event. 

View Event →
Reflection - Chung-Hsi Han
Jul
3
to Jul 23

Reflection - Chung-Hsi Han

"The dark and enlightened parts of the soul are reflected in water". Chung-Hsi Han. Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "Reflection" van Chung-Hsi Han.
 

De expositie start op zondag 03 juli. U bent welkom van 15.00 tot 17.00 uur. Chung-His Han is ook aanwezig en zal vanaf 15.30 uur een korte inleiding verzorgen waarbij hij ingaat op de tot stand koming van zijn nieuwe collectie.

Chung-Hsi Han

View Event →
Schoonheid in het paradijs - Roberto Fanari
May
21
to Sep 30

Schoonheid in het paradijs - Roberto Fanari

Galerie Deelen Art en Museum Trompenburg Tuinen & Arboretum zijn een unieke samenwerking aangegaan. Van 21 mei tot eind september kunt u op zoek naar “schoonheid in het paradijs”. De Italiaanse kunstenaar Roberto Fanari presenteert in deze periode nieuw werk in de galerie en het Arboretum getiteld “Nella mia Foresta” (searching for beauty). 

Roberto Fanari

 

View Event →
Touché - Lia laimböck
Oct
17
to Nov 22

Touché - Lia laimböck

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "Touché" van Lia Laimböck. Monumentale doeken met bladgoud, afgewisseld met figuratief en realistisch fijn schilderwerk. 

De expositie start op zaterdag 17 oktober. U bent van harte welkom! In aanwezigheid van de kunstenares zal om 15:00 uur de expositie op een bijzondere en verassende manier geopend worden door Reinier Sjipkens. 

View Event →
In het licht van de kleur - Wessel Huisman
Aug
29
to Sep 27

In het licht van de kleur - Wessel Huisman

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "In het Licht van de Kleur" van Wessel Huisman. 

De expositie start op zaterdag 29 augustus. U bent welkom van 13.00 tot 17.00 uur. 
Wessel Huisman is ook aanwezig en zal vanaf 15.00 uur een korte inleiding verzorgen waarbij hij ingaat op de totstandkoming van zijn nieuwe collectie.

Wessel Huisman

View Event →
Drone Views - Janneke Viegers
May
23
to Jun 22

Drone Views - Janneke Viegers

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de solo expositie "Drone Views" van Janneke Viegers. 

Deze tentoonstelling laat haar karakteristieke stedelijke schilderijen zien, waarbij geliefde Rotterdamse highlights vanuit een helicopter-view geschilderd zijn. Op zaterdag 23 mei om 15.00 uur zal de expositie in aanwezigheid van de kunstenaar worden geopend door prof. dr. Vincent van Rossem, docent architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. 

U bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur in de galerie en na afloop kunt u van het “Deelen Art arrangement” genieten in Proeflokaal Kade 87. Neem contact op met 010-4137711 voor reservering van dit arrangement.

Janneke Viegers

 

View Event →
Scenes - Erik Tierlof
Apr
18
to May 17

Scenes - Erik Tierlof

Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de solo expositie "Scenes" van Erik Tierlof op zaterdag 18 april 2015 van 13:00 tot 17:00 uur. In aanwezigheid van de kunstenaar zal om 15:00 uur de expositie worden geopend. 

Na afloop kunt u van het "Deelen Art arrangement" genieten tegen een gereduceerd tarief in Proeflokaal kade 87. Neem contact op met 010 4137711 voor reservering van dit arrangement. 

Erik Tierlof

View Event →