Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Touché - Lia laimböck

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Touché - Lia laimböck


Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "Touché" van Lia Laimböck. Monumentale doeken met bladgoud, afgewisseld met figuratief en realistisch fijn schilderwerk. 

De expositie start op zaterdag 17 oktober. U bent van harte welkom! In aanwezigheid van de kunstenares zal om 15:00 uur de expositie op een bijzondere en verassende manier geopend worden door Reinier Sjipkens. 

Later Event: November 27
Little Nature - Johan Scherft