Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Absent minded

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Absent minded


Zin in kunst tijdens de feestdagen? Galerie Deelen Art nodigt u van harte uit voor de groepsexpositie ‘Absent Minded’. De getoonde werken geven u een nieuwe kijk op de werkelijkheid. Absent Minded toont werk van: Rosa Boomsma, Erik Tierolf en Noise.

Opkomend talent Rosa Boomsma is winnaar van ‘het schilderij van het jaar’ 2015. In haar schilderijen staan de mens en het licht centraal.

Gevestigd kunstenaar Erik Tierolf schildert met een knipoog wervelende voorstelling die uw fantasie prikkelen.

Noise is een internationaal collectief waarvan Eli Dijkers sinds 2015 onderdeel uitmaakt. De leden van Noise fotograferen over de hele wereld dagelijkse taferelen die de toeschouwer een hele andere kijk geven op hun eigen leefomgeving.

De opening vindt plaats op 17 december 15.00 uur in galerie Deelen Art.

 

Earlier Event: November 12
A luz de Lisboa - Elzo Dibbets
Later Event: February 8
Rotterdam Contemporary Art Fair