Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Schoonheid in het paradijs - Roberto Fanari

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Schoonheid in het paradijs - Roberto Fanari


Galerie Deelen Art en Museum Trompenburg Tuinen & Arboretum zijn een unieke samenwerking aangegaan. Van 21 mei tot eind september kunt u op zoek naar “schoonheid in het paradijs”. De Italiaanse kunstenaar Roberto Fanari presenteert in deze periode nieuw werk in de galerie en het Arboretum getiteld “Nella mia Foresta” (searching for beauty). 

Roberto Fanari

 

Earlier Event: December 12
Expositie Robert Vorstman
Later Event: July 3
Reflection - Chung-Hsi Han