Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Live Someday

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Live Someday


  • DeelenArt Admiralitetiskade 90b 3063 EG Rotterdam (map)

Vier nieuwe talenten betreden de arena van de kunstwereld tijdens de eerste editie van ‘De Springplank’. Galerie DeelenArt biedt hiermee een podium aan opmerkelijke nieuwkomers. Gedurfde fotografie die de bezoekers uitdaagt zichzelf vragen te stellen over identiteit, actualiteit en seksualiteit.

Tubien van Wulften stelt haar identiteit ter discussie in haar fotografie. Door het gebruik van mixed media, verschillende materialen en installaties betrekt zij de kijker in haar denkproces. In hoeverre ben je objectief en kijk je onbevangen naar de wereld om je heen? Of is de invloed van buitenaf groter dan je denkt?

Rob Verbunt heeft zijn muze gevonden in de vrouw. De seksualiteit van de vrouw vormt het uitganspunt van zijn werk. Waarbij hij zowel lust als onderwerping en angst laat zien. De fotograaf speelt hiermee met het thema leven en dood.

In een afwisselend palet van ruwe zwart-wit beelden en zachte pastels stelt Ilco Louis vragen bij de actualiteit zoals de Belastingdienst of levenseindekliniek. Met zijn associatieve series waarin bijvoorbeeld een katje op sterk water vooraf wordt gegaan door een niets verhullende naakt, roept de fotograaf vragen op in plaats van dat hij antwoorden geeft. Door het gebruikte van oude technieken voorziet hij zijn soms toch al schokkende beelden van een extra rauwheid.

Nicole Hagesteijn daagt de kijker visueel en mentaal uit. Met haar intuïtieve poëtische fotografie raakt ze het hart van de kijker, maar zaait ze tegelijkertijd verwarring over hetgeen we zien. Zij richt haar camera niet op het onderwerp, maar gaat op zoek naar de onderliggende laag. In een spel met scherpte en kleur neemt zij de kijker mee in haar verbeelding. 

Earlier Event: September 2
Back to Paradise
Later Event: November 4
Artist Talk