Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Waanplekken

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Waanplekken


“Ik heb het over het grootse, eeuwige landschap zoals de zee en gebergten. Ik voel me er nietig, omdat ik in verhouding niets voorstel. Dat bedrukt me niet, het werkt voor mij juist relativerend. En dat geeft me rust en vrijheid.” (Vivian Ammerlaan)


Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor expositie "Waanplekken" van Vivian Ammerlaan. Een aanstormend en veel belovend talent! 
Op zaterdag 25 maart om 15.00 uur zal de expositie in aanwezigheid van de kunstenaar worden geopend door Jolanda Copier, cultuurscout Kralingen-Crooswijk. cultuurscouts

Earlier Event: March 4
Museumnacht010
Later Event: March 30
R'DAM ARTFAIR