Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

R'DAM ARTFAIR

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

R'DAM ARTFAIR


  • De Onderzeebootloods Heijplaatstraat 23 3089 JB Rotterdam (map)

Tijdens de beurs wordt een grote diversiteit aan collecties gepresenteerd. Van Pre-Colombiaanse kunst, via Chinese terracotta paarden en middeleeuwse objecten tot moderne schilderijen en beeldhouwkunst. Ook kunt u genieten van verfijnde Japanse objecten, juwelen en zilver uit diverse eeuwen. Natuurlijk worden de zinnen ook geprikkeld door een diversiteit aan zeer actuele hedendaagse kunst. 

Kijken, genieten en kopen, dat kan tijdens R’DAM ARTFAIR 2017 in de Onderzeebootloods Rotterdam.

Earlier Event: March 25
Waanplekken
Later Event: May 6
Views by Robert Vorstman