Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Expositie "Senses

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Expositie "Senses


  • Deelen Art 90B Admiraliteitskade Rotterdam, ZH, 3063 EG Netherlands (map)

Gastcurator, Jacqueline Portielje

Openingswoord, Pieter Wisse

Zet je zintuigen op scherp en hou je ogen open. Met Senses brengt Galerie DeelenArt vanaf 24 juni fotografie tot leven. In een rollercoaster van emoties tonen drie aanstormende fotografen hun zinnenprikkelende beelden. 

Met zijn dynamische straatbeelden waarin rauwe contrasten en dynamische lijnen een boeiend spel tussen licht en schaduw, scherp en onscherp creëren, veroorzaakt Eli Dijkers een explosie in je brein. Door de rauwheid ontstaat er een gevoel van onrust en dreiging die de kijker dwingt beter naar de beelden te kijken. Wat zien we echt? 

Deze vraag staat ook centraal in de fotografie van Vivian Ammerlaan. Met haar majestueuze bergen of scherpe ijsschotsen tart zij de verbeelding van de kijker. Overweldigd door de schoonheid van de natuur symboliseert Vivian deze grootsheid door haar eigen landschappen te creëren. Het resultaat zijn vervreemdende taferelen die de blik van de kijker gevangen houden. 

Susanne Middelberg balanceert op het koord tussen kracht en kwetsbaarheid. Haar portretten refereren aan de grote meesters van de Gouden Eeuw. Gevangen in dit prachtige licht geven de geportretteerden hun emoties bloot en tonen daarmee hun innerlijke kracht. 

De drie exposerende fotografen zijn bezig met een opmars in de kunstwereld en vallen met hun werk regelmatig in de prijzen. Eli Dijkers is onlangs geselecteerd voor de World Sony Awards, de LensCulture Portrait Awards en Black & White Spider Awards. De pas vorig jaar afgestudeerde Vivian Ammerlaan was genomineerd voor de St Joostpenning en won de Ongekend Talent prijs op de Affordable Art Fair Amsterdam. Susanne Middelberg won afgelopen jaar diverse portretprijzen waaronder de Monochrome Awards, ND Awards, IPA awards en Fine Art Photography Awards. 

Met deze expositie daagt DeelenArt de bezoeker uit het spel met de werkelijkheid aan te gaan en zijn zintuigen open te stellen. 

Earlier Event: May 6
Views by Robert Vorstman
Later Event: July 29
Masters of Rotterdam