Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Masters of Rotterdam

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Masters of Rotterdam


  • Deelen Art Admiraliteitskade 90b 3063 EG Rotterdam (map)

Op North Sea Jazz festival, juli 2017 in AHOY Rotterdam, werd er een speciale versie van de succesvolle eerste editie "Masters of Rotterdam" getoond. De deelnemende schilders waren: Rosa Boomsma. Anuli Croon, Robert Daalmeijer, Wil Jansen, Marin de Jong, Eva Kraus, Ditty Ketting, Burgert Koonijnendijk, Ralph van Meijgaard, Esther Nienhuis, Olphaert den Otter, Donald Schenkel, Ropp Schouten, Ton van Os, Lisette Schumacher en Niels Smit van Burgst.

Na aanleiding van de succesvolle tentoonstelling heeft Bob Smit gallery samen met galerie DeelenArt de gelegenheid gegeven om een Aftershow te presenteren. Beide galeries waren zeer onder de indruk van de kunstwerken en willen graag buiten de deuren van AHOY Rotterdam de tentoonstelling nog een keer in het licht zetten. Dit geeft kunstliefhebbers een kans om de Masters of Rotterdam toch nog te bezichtigen!

Tijdens de opening op zaterdag 29 juli starten we om 15:00u bij DeelenArt, Adminiraliteitskads 90b te Rotterdam

Om 16.00u zullen we gezamelijk vertrekken naar Bob Smit gallery, Slaak 20 te Rotterdam

Earlier Event: June 24
Expositie "Senses
Later Event: September 2
Back to Paradise