Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Verlangen naar voorbije dagen

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Back to All Events

Verlangen naar voorbije dagen


  • DeelenArt 144 Nieuwe Haagdijk Breda, NB, 4811 TB Netherlands (map)

Pop-up expositie Breda

 Alles is snel, alles is vluchtig. Voor je het weet is het voorbij. In een evenwichtige samenstelling brengen vijf kunstenaars het verlangen naar voorbije dagen in beeld. Natuurlijk in een pop-up expositie want DeelenArt gaat met zijn tijd mee. Snel, actueel en altijd weer klaar voor iets nieuws.

De expositie ontpopt zich in het atelier van kunstenaar Dominique Ampe. Zijn schilderijen getuigen van verlies, van zoeken naar een uitweg. Lege ruimtes waarin sporadische attributen getuigen van het verleden. Achtergelaten kledingstukken voor een getralied raam. Zoals de titel Ontbijten met Lucian Freud al verraadt, verwijst Ampe niet zozeer naar een fysieke ruimte, als naar het creëren van ruimte in je hoofd. 

Naast Dominique Ampe is er werk te zien van Erik Tierolf, Robert Daalmeijer, Rosa Boomsma en Elzo Dibbets. De Schilder Elzo Dibbets kijkt met een frisse blik naar de wereld om zich heen. In een flits van herkenning vangt hij dat korte moment waarop het licht met de werkelijkheid speelt of waarin reflectie de poort opent naar de verbeelding. Ook in het werk van Rosa Boomsma resoneert het verleden. Haar nieuwe werk an unintentional facade springt met zijn heldere rode kleur en feestelijke jurk direct in het oog. De blik van de vrouw vertelt echter een heel ander verhaal. Gevangen in gedachten zien we een groot verdriet dat haar immuun maakt voor hal het mooie dat haar omgeeft. Met zijn luchtige kijk op het leven ontvlucht Erik Tierolf het alledaagse op zijn eigen manier. Ook Robert Daalmeijer weet de kijker een glimlach te ontlokken. Met zijn stillevens verwijst hij naar de oude tijd, maar met zijn titels plant hij de kijker weer met beide benen in het nu. 

Deze Pop-up expositie is de eerste in een reeks exposities op bijzondere locaties. Met dit nieuwe concept brengt DeelenArt kunst bij u in de buurt. U bent van harte welkom tijdens de feestelijke opening op 1 december.

Earlier Event: March 24
il Paesaggio Dentro