Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Filtering by: fotografie

Interrupted dreams - Eli Dijkers
Oct
8
to Nov 5

Interrupted dreams - Eli Dijkers

Deze solo tentoonstelling getiteld ‘Interrupted Dreams’ toont een serie nieuwe beelden van Eli Dijkers; foto’s met het dromerige karakter van een stilleven, die nochtans niet zelden een gevoel van vervreemding of verstoring oproepen. 

De officiële opening van de tentoonstelling is op zaterdag 8 oktober 2016 om 15:00 uur door Anne Bloemendaal, initiator van de Kracht van Rotterdam en eigenaar/oprichter van Flowerdales (poëzie en fotografie). 

Eli Dijkers

Lees hier meer over dit event. 

View Event →
Silent River - Eli Dijkers
Oct
12
to Nov 3

Silent River - Eli Dijkers

Expositie Silent River van Eli Dijkers Zondag 12 oktober tot 3 november 2014. Opening zondag 12 oktober door Jacqueline Portielje, van kunstenaarsduo Schilte & Portielje.

Silent River is samengesteld in samenwerking met Sun Hee Engelstoft, editor van de Magnum fotograaf Jacob Aue Sobol.

View Event →