Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Exposities

Vind hier de allerlaatste en opkomende exposities in de galerij DeelenArt. Meer informatie over de duur van de expositie en wat er te zien is. 

Filtering by: schilderkunst

A luz de Lisboa - Elzo Dibbets
Nov
12
to Dec 11

A luz de Lisboa - Elzo Dibbets

Zaterdag 12 november "A Luz de Lisboa" (Het licht van Lissabon).

Een serie schilderijen van Elzo Dibbets waarin het prachtige licht van Lissabon centraal staat.

Om 15.00 opent H.E. mevr. Rosa Batoréu, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van Portugal de tentoonstelling. 

Elzo is er ook en neemt u graag mee op reis.

 

View Event →
Reflection - Chung-Hsi Han
Jul
3
to Jul 23

Reflection - Chung-Hsi Han

"The dark and enlightened parts of the soul are reflected in water". Chung-Hsi Han. Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "Reflection" van Chung-Hsi Han.
 

De expositie start op zondag 03 juli. U bent welkom van 15.00 tot 17.00 uur. Chung-His Han is ook aanwezig en zal vanaf 15.30 uur een korte inleiding verzorgen waarbij hij ingaat op de tot stand koming van zijn nieuwe collectie.

Chung-Hsi Han

View Event →
Touché - Lia laimböck
Oct
17
to Nov 22

Touché - Lia laimböck

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "Touché" van Lia Laimböck. Monumentale doeken met bladgoud, afgewisseld met figuratief en realistisch fijn schilderwerk. 

De expositie start op zaterdag 17 oktober. U bent van harte welkom! In aanwezigheid van de kunstenares zal om 15:00 uur de expositie op een bijzondere en verassende manier geopend worden door Reinier Sjipkens. 

View Event →
In het licht van de kleur - Wessel Huisman
Aug
29
to Sep 27

In het licht van de kleur - Wessel Huisman

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de expositie "In het Licht van de Kleur" van Wessel Huisman. 

De expositie start op zaterdag 29 augustus. U bent welkom van 13.00 tot 17.00 uur. 
Wessel Huisman is ook aanwezig en zal vanaf 15.00 uur een korte inleiding verzorgen waarbij hij ingaat op de totstandkoming van zijn nieuwe collectie.

Wessel Huisman

View Event →
Drone Views - Janneke Viegers
May
23
to Jun 22

Drone Views - Janneke Viegers

Galerie Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de solo expositie "Drone Views" van Janneke Viegers. 

Deze tentoonstelling laat haar karakteristieke stedelijke schilderijen zien, waarbij geliefde Rotterdamse highlights vanuit een helicopter-view geschilderd zijn. Op zaterdag 23 mei om 15.00 uur zal de expositie in aanwezigheid van de kunstenaar worden geopend door prof. dr. Vincent van Rossem, docent architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. 

U bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur in de galerie en na afloop kunt u van het “Deelen Art arrangement” genieten in Proeflokaal Kade 87. Neem contact op met 010-4137711 voor reservering van dit arrangement.

Janneke Viegers

 

View Event →
Scenes - Erik Tierlof
Apr
18
to May 17

Scenes - Erik Tierlof

Deelen Art heeft het genoegen u uit te nodigen voor de solo expositie "Scenes" van Erik Tierlof op zaterdag 18 april 2015 van 13:00 tot 17:00 uur. In aanwezigheid van de kunstenaar zal om 15:00 uur de expositie worden geopend. 

Na afloop kunt u van het "Deelen Art arrangement" genieten tegen een gereduceerd tarief in Proeflokaal kade 87. Neem contact op met 010 4137711 voor reservering van dit arrangement. 

Erik Tierlof

View Event →
Kunst & zonlicht - Elzo Dibbets
Sep
6
to Oct 12

Kunst & zonlicht - Elzo Dibbets

In aanwezigheid van de kunstenaar zal om 15:00 de expositie geopend worden door de heer J.W.A. Vogels, kantoordirecteur Rabobank Rotterdam. 

Op 11 oktober is er een finissage waarbij de kunstenaar ook aanwezig zal zijn van 12:00 - 17:00 uur. Gitarist Ad Vermeer improviseert op de expositie "kunst en zonlicht". 

View Event →