Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Carola Schapals

Meer informatie over kunstenares Carola Schapals.

< terug naar overzicht

Carola Schapals

 

Carola Schapals werkt zowel binnen als ook buiten. In haar waarneming is elke tak van een boom al een lijn en elk gebouw steltop een prachtige manier vlaktes samen.  Dit gegevenfascineert Carola. De schijnbare chaos en de organische structuren van de natuur evenzode strenge orde en de logica van de architectuur.

Carola zelf zegt: „Ik voel mezelf als een wandelaar in natuur- en cultuurlandschappen. Ik blijf kleven op plaatsen, die een diffuus gevoel van herkenning, onzekerheid, nieuwsgierigheid en herinnering in me oproepen. Dan schilder ik deze huizen, deze ruimtes en deze natuur”.

Lichten donker spelen in haar schilderwerken een belangrijke rol. In het licht ligt de openbaring, in het donker het geheim. Het werk van Carola is een combinatie van werkelijkheid en onwerkelijkheid. Deze werkelijkheid word alleen maar aangeduid en verdwijnt.

Carola Schapals maakt in haar werk gebruikt van traditionele maar ook van conventionele schildertechnieken. Op deze manier ontstaan hele eigen werken, die bestaan uit een wisselwerking van realiteit, gevoel van vasthouden en loslaten.