Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Eefje Bouwkamp

Meer informatie over kunstenares Eefje Bouwkamp, een exposante bij DeelenArt gallerie. 

< terug naar overzicht

Eefje Bouwkamp

 

Eefje Bouwkamp heeft haar opleiding gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Eefje Bouwkamp verwondert en verbaast zich over de authenticiteit van de natuur en het menselijk verlangen naar een arcadisch landschap. Schijnbare harmonie van symmetrie speelt daarbij een belangrijke rol. Zij beschouwt haar werk als geconstrueerde kopieën van de werkelijkheid, een zorgvuldig uit stukken papier opgebouwde imaginaire werelden waarin zij zich op meerdere manieren uitspreek. Het werkproces betreft een zoektocht, een weg van passen en meten, en eindeloos veel denken over-, en kijken naar haar werk.

Het zogenaamde ‘tussengebied’ is hetgeen wat haar het meest weet te boeien; dat wat balanceert tussen droom en werkelijkheid, tussen hemel en hel, tussen natuur en cultuur. De spanning tussen deze voor haar vaak ongrijpbare aspecten vormt het startpunt van een nieuw werk. Eefje’s voorkeur om te werken op groot formaat eisen niet alleen een technische begaafdheid, maar ook vele maanden noeste arbeid. Eefje heeft in binnen en buitenland al veel geëxposeerd. Een kleine greep: Amstel Gallery te Amsterdam, Galerie Bart te Nijmegen/ Amsterdam, Photoville te New York, Highculture Galerie tijdens TEFAF te Maastricht en de DRU fabriek in Ulft. Daarnaast verleend zij regelmatig medewerking aan kunstprojecten voornamelijk in Nederland. Haar werk is door enkele grote instanties en verzamelaars aangekocht.