Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Eli Dijkers

Meer informatie over kunstenaar Eli Dijkers. 

Eli Dijkers studeerde af aan de fotoacademie met zijn eindexamenwerk ‘Temporal Existence’, een persoonlijke interpretatie van Rotterdam. Eli's werk is intuïtief, rauw en toch betrokken. Ook was hij één van de 12 fotografen van de stadsexpositie ‘de kracht van Rotterdam’, editie 2013. Hij is auteur van het fotoboek ‘ENIGMA’, een indringende serie over India. Daarnaast is Eli’s werk tentoongesteld in binnen- en buitenland, waaronder het Nederlands Fotomuseum, bij satellietexposities van Noorderlicht, in Toulouse en tijdens Copenhagen Photo Festival. Eerder, won hij de tweede prijs in het Festival d’Images in Toulouse, werd toegelaten tot de bondsmeesterklasse van de Fotobond. Eli was bovendien finalist van de internationale ‘shoot the face’ award, een van de 25 deelnemers aan de eerste FOAM Photo Town en werd geselecteerd voor GUP New Dutch Photography Talent 2014.

Eind 2013 werd Eli Dijkers met acht anderen in staat gesteld een workshop van Michael Ackerman in Parijs te volgen. Pauline Vermare van het international center of photography in New York zei naar aanleiding van deze workshop het volgende:

'Eli’s portfolio is a stunning ensemble of eclectic but cohesive photographs. Technically, visually and psychologically, this series bring a lot to the viewer. I appreciate that Eli left us, the viewers, alone with images only, and no words at all. The photographs are powerful enough that we do not need any subtext to read them. All in all I want to congratulate Eli for a very good work. A brilliant catharsis for the viewers, a dark but enjoyable trip...'

Meer informatie over Eli Dijkers

Chinese reis

Serie: "Interrupted Dreams"

Serie: "Zilt en Zout

Serie: "Silent River"

Serie: "Resonance"

Serie: "Enigma"