Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Johan Scherft

Meer informatie over kunstenaar Johan Scherft.

Johan Scherft (1970) groeide op in Leiden. Talent voor tekenen en interesse in dieren en natuur ontwikkelde hij op zeer jonge leeftijd.  Hij studeerde af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Johan Scherft vestigt zich na zijn studie als vrij kunstenaar en legt zich toe op verschillende disciplines zoals schilderen, etsen, tekenen en illustreren. De thema’s in zijn werk is gevarieerd, maar de natuur is de belangrijkste bron van inspiratie. Zijn afbeeldingen zijn fragiel en kwetsbaar.

Een surrealistische wereld op klein formaat waarin mensen en dieren op drijvend eigenaardige boten, zich voortbewegen. De boomhutten tonen een romantische wereld van de mens in harmonie met de natuur.  Johan heeft oog voor kleine details die bijna niet met het blote ook zijn waar te nemen. Laat u meevoeren in zijn grootse miniaturen.

Werk van Johan Scherft wordt getoond  in binnen en buitenland waaronder het museum 'De Buitenplaats in Eelde en museum De Lakenhal in Leiden. Scherft werkt en woont in Leiden, Nederland. Zijn atelier ligt slechts een honderdtal meters van het huis waar Rembrandt werd geboren.