Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Robert Vorstman

Meer informatie over kunstenaar Robert Vorstman.

< terug naar overzicht

Robert Vorstman

 

Robert Vorstman (1975) maakt met zijn directe, schilderachtige penseelstreken de meest treffende schilderijen. Met een losse, impressionistische toets legt hij alledaagse taferelen en ontmoetingen vast. Hij beperkt zich tot de essentie van zijn onderwerp dat hij schildert. Met zo minmogelijk detail word een visueel groot effect bereikt. Dit zorgt er voor dat de blik van de toeschouwer naar het belangrijkste onderdeel van het schilderij wordt getrokken. Door zijn lichte toets laat hij soms delen van het doek onbeschilderd. Hierdoor wordt de aandacht van de toeschouwer getrokken naar de schilderachtige penseelstreken, die daardoor als abstracties een eigen leven gaan leiden terwijl ze tegelijk de figuratie en de lichtval suggereren. Robert maakt veelal zijn schetsen buiten en werkt deze vervolgens uit in zijn atelier.

Robert heeft in binnen en buitenland geëxposeerd.