Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Roberto Fanari

Meer informatie over Italiaanse kunstenaar Roberto Fanari. 

< terug naar overzicht

Roberto Fanari
 

Nella mia foresta (Searching for Beauty)

Realisme is even rekbaar als ons ervaren van de werkelijkheid subjectief is. Het werk van Roberto Fanari kan omschreven worden als realistische.

Met herkenbare elementen uit de natuur creëert Roberto Fanari een nieuwe werkelijkheid in keramiek, brons en een gemengde techniek, waarbij hij acryl en olieverf combineert.

In zijn schilderijen “Hidden landscapes” benadert hij een zekere mate van abstractie. Monochroom, spelend met licht wordt het onzichtbare zichtbaar.Zijn keramiek is tastbaar, plastisch, het beeld groeit in zijn handen. Net als de bronzen beelden lijkt het keramiek realistisch.

"Op zoek naar schoonheid binnen het rekbare begrip realisme."