Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Rosa Boomsma

Meer informatie over kunstenares Rosa Boomsma, een exposante bij DeelenArt gallerie. 

Rosa Boomsma (1985) groeide op in Tilburg en studeerde Economie. Na haar studie is Rosa lessen gaan volgen bij opeenvolgende kunstenaars. Vanaf dat moment heeft de interesse voor beeldende kunst een vlucht genomen en is zij in 2015 aan de Stadsacademie in Den Haag de studie gaan volgen om haar liefde voor schilderen vorm te geven.

Tijdens haar opleiding aan de Stadsacademie, kwam Rosa er al vrij snel achter dat licht, sfeer en spanning terugkerende thema’s zijn in haarwerk. Gevoed door de schoonheid, maar tegelijkertijd de angst om iets te verliezen of te zien veranderen probeert zij een tafereel vast te leggen. Dit uit zich voornamelijk in portretten en zogenaamde menselijke stillevens, waarbij het onderwerp als een soort curiositeit bekeken wordt. Door het beeld te versimpelen en vormen uit de werkelijkheid te abstraheren probeert Rosa haar werkelijkheid kracht bij te zetten, zonder de menselijkheid te verliezen.