Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Susanne Middelberg

Meer informatie over fotograaf Susanne Middelburg, een nieuwe exposante bij DeelenArt gallerie. 

< terug naar overzicht

Susanne Middelberg

 

Ik geloof dat kwetsbaarheid een mooier mens van ons maakt en dat dit de wereld een beetje vriendelijker en begripsvoller maakt. Mensen die zich kwetsbaar aan anderen laten zien geven de ander het vertrouwen dat zijzelf ook mogen zijn wie ze zijn. (Susanne Middelberg)

Na een moderne dansopleiding aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem studeerde zij in 1998 af aan de Academie van Beeldende Kunsten, afdeling fotografie. Sindsdien werkt zij als freelance fotografe en maakt zij vrij werk en foto’s in opdracht voor bladen en voor theater- en dans affiches, o.a. het Nationale Toneel. 

Het werk van Susanne kenmerkt zich door de kwetsbaarheid zij in mensen ziet. Ditlaat zij in haar foto’s. Prachtige kwetsbare portretten. De mensen in haar foto’s zijn zichzelf op de manier zoals Susanne naar hen kijk.