Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Wessel Huisman

Meer informatie over kunstenaar Wessel Huisman.

< terug naar overzicht

Wessel Huisman

 

Wessel Huisman heeft zijn opleiding gevolgdaan de Radboud Universiteit te Nijmegen en aan de Academie voor beelden kunsten te Arnhem.

De werken van Wessel Huisman kenmerken zich door het gebruik van een miniem kleurenpalet. Zwart en wit, met een subtiele kleurtoets van omber of blauw komen terug in zijn werken. Met eindeloze nuances schildert Wessel Huisman vele transparante lagen, laag over laag. Een proces dat maanden en soms jaren in beslag neemt. Spelend met licht en donker ontstaan beelden die ruimtelijk en intiem zijn. Beelden die een herinnering van een vervlogen moment in gedachten roepen.

Wessel Huisman heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd. Een kleine greep: Galerie Morgana in Italië, Art Rotterdam, Kunsthaus Elbers in Duitsland, Kunst Rai Amsterdam, Gaelrie Mark Peet Visser ’s Hertogen Bosch,  Shanghai Art Fair en Songijang Art Museum in China. De Biënnale Florence (2013) in Italië alwaar hij de 3e prijs ontving de ‘Premio Lorenzo II Magnifico’. Vernoemd naar de 15e eeuwse Lorenzo de Medici.