Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Carola Schapels

Kunstbeleving

Carola Schapels

Bastiaan Deelen

Een zonnige ochtendwandeling. In de hoek ligt de schaduw nog op de loer. Het gouden zonlicht overmeestert langzaam de koele blauwe tinten. De wilgen ruizen zachtjes in de wind en koesteren de warme zonnestralen in hun lange haren. De natuur ontwaakt en viert het feest van de schepping. Licht danst met feestelijke kleuren in de achtergrond. Tintelend klinkt het licht op in kleine belletjes. Het overspoelt het tafereel en doordrenkt het kabbelende water. Niet alleen het oog, maar ook de andere zintuigen ontwaken wanneer je naar dit schilderij kijkt. Met haar impressionistische blik vangt Carola Schapels de sensatie die de natuur teweeg brengt. Ze neemt je mee in de intieme sfeer van het verborgen tafereel dat zicht verschuilt in een hoekje van een vijver.

Schilderij: Carola Schapals, Curtain up for growing black
Tekst: Diana Bokje