Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Susanne Middelberg

Kunstbeleving

Susanne Middelberg

Bastiaan Deelen

Ondergedompeld in het stralende licht geeft ze zich over aan de rust van het water. Alleen de bloedrode kleur van het wateroppervlak herinnert nog aan donkere dreiging van de bovenwereld. De wereld waaraan zij wist te ontsnappen. Los van haar problemen levert zij zich over aan de serene stilte onder water. Dichtbij de schepping, waar kleurrijke lichtjes als verloren zielen door het universum zweven. Ontslapen vrienden verwelkomen haar terwijl haar laatste adem in kleine belletjes ontsnapt. Langzaam zakt zij weg naar de ultieme bevrijding. De lichtstralen verwelkomen haar en vullen haar hart opnieuw met warmte. Ze is één met de kosmos. De warmte van het leven geeft haar kracht en vreugde. Vervuld van nieuwe energie laat ze zich door het water naar boven dragen. Zacht zweeft ze omhoog waar het leven haar uitnodigt voor een nieuwe dag.

Kunstwerk: Susanne Middelberg, Soar 2017
Tekst: Diana Bokje

Meer over Susanne Middelberg