Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Dominique Ampe

Kunstbeleving

Dominique Ampe

Bastiaan Deelen

Museumbezoek, zo luidt de titel van dit schilderij. Het bezoek is echter allang verdwenen. Wat rest zijn de afdrukken van de kunstwerken op de muur. Een paar doeken zijn gebleven als stille getuigen van wat ooit was. De zinnelijke mond, nog steeds wachtend op die ene kus. Het gebogen hoofd, de handen voor de ogen geslagen, niet in staat de waarheid onder ogen te zien. Een schaduw van de sculptuur. Echo van de bezoekers die hier ooit waren. Verstild in haar poging toenadering te zoeken, vormt zij, gevangen in de hoek, slechts een afdruk van het verleden. Omgeven door de krassen die als littekens de muren doorgroeven, symboliseert de drie-eenheid de nuances van het leven, de zonde, de bezinning en het berouw. Hoe zij hun weg zullen vervolgen beslissen zij zelf. Dalen ze verder af naar het duister in het gat onder de trap of keren ze terug naar het licht dat hen uitnodigend opwacht in de deuropening.

 

Schilderij: Dominique Ampe, Museumbezoek
Tekst: Diana Bokje