Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Patricia van de Camp

Kunstbeleving

Patricia van de Camp

Bastiaan Deelen

Portret of stilleven? De gestileerde vorm van nek en rug vormen de ranke basis voor het verhullende portret. De jonge ongeschonden huid en mooie kaaklijn leiden je oog via een enkel plooitje in de nek naar de allesomvattende tulband. De enigszins geopende volle sensuele lippen prikkelen de fantasie van de kijker. Wat zou er gebeuren wanneer je het uiteinde van de doek losmaakt en haar voorzichtig ronddraait. Sneller en sneller tot ze zich in een wervelvind van doeken onthult. Is zij inderdaad die oogverblindende schoonheid die je verwacht, of verbergt ze iets? Hoe mooi, dat we dat niet weten. Het spel met licht en donker bewaakt samen met de doeken zorgvuldig haar geheim. Iedere kijker projecteert zijn schoonheidsideaal en droomt zijn eigen muze.

Foto: Patricia van de Camp, Portraits in fragments
Tekst: Diana Bokje

Patricia van de Camp