Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

16830807_1297311863650179_3959594069549240079_n.jpg

Nieuws

Eclusief Diner tijdens de Art Week Rotterdam in Deelen Art

11 Februari 2017 om 19.00 uur

Memorial Regatta Rotterdam

Bastiaan Deelen

Rotterdam -  Op zaterdag 12 mei vindt de derde 14th of May Memorial Regatta Rotterdam plaatst. De Memorial Regatta is een roeisloepenwedstrijd die wordt georganiseerd ter herdenking aan het Duitse bombardement op 14 mei 1940 op de stad Rotterdam. Van de naar verwachting twintig roeisloepen zijn er zeven van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC). Er wordt op de Maas geroeid over een afstand van 16,65 kilometer. 

Voorafgaand aan de start is er om ca. 13:00 uur een kleine ceremonie waarna om 13:25 uur de burgemeester van Rotterdam, de heer Aboutaleb, het startschot zal geven.

Read More

Eli Dijkers, Chinese reis

Bastiaan Deelen

Eli Dijkers, Kunsthal Rottedam

Chinese reis

10 maart t/m 7 juni 2018 

In de tentoonstelling ‘Chinese reis’ neemt de Rotterdamse fotograaf Eli Dijkers de kijker mee naar China. Hij raakt geïntrigeerd door ‘het land van de draak’, dat zo’n snelle transitie doormaakt dat iedere reis weer als nieuw lijkt. “Grote steden zijn fantastisch omdat het leven er zich als een soort film voor je ogen afspeelt”, aldus Dijkers. De fotograaf is kijkgierig en niets lijkt hem te ontgaan. Zowel mens, dier als omgeving legt hij met aandacht vast tijdens zijn tochten door Shanghai en Fuijan. Dijkers beelden laten een fotograaf op doortocht zien, vaak met een poëtische blik en altijd met gretige passie.

Read More

Art Rotterdam Week 07-02 - 10-02

Bastiaan Deelen

Zet je zintuigen op scherp en houd je ogen open Tijdens de Art Week Rotterdam. DeelenArt stelde een opmerkelijke expositie samen en brengt hiermee de artistieke kant van Rotterdam verder tot leven. In een rollercoaster van emoties tonen kunstenaars hun zinnenprikkelende beelden in de galerie. 

Dominique Ampe

Museumbezoek, zo luidt de titel van dit schilderij. Het bezoek is echter allang verdwenen. Wat rest zijn de afdrukken van de kunstwerken op de muur. Een paar doeken zijn gebleven als stille getuigen van wat ooit was. De zinnelijke mond, nog steeds wachten op die ene kus. Het gebogen hoofd, de handen voor de ogen geslagen, niet in staat de waarheid onder ogen te zien. Een schaduw van de sculptuur. 

Echo van de bezoekers die hier ooit waren. Verstild in haar poging toenadering te zoeken, vormt zij, gevangen in de hoek, slechts een afdruk van het verleden. Omgeven door de krassen die als littekens de muren doorgroeven, symboliseert de drie-eenheid de nuances van het leven, de zonde, de bezinning en het berouw. Hoe zij hun weg zullen vervolgen beslissen zij zelf. Dalen ze verder af naar het duister in het gat onder de trap of keren ze terug naar het licht dat hen uitnodigend opwacht in de deuropening.

Read More