Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Rosa Boomsma na CODA Museum nu ook in Soestdijk te zien

Nieuws

Eclusief Diner tijdens de Art Week Rotterdam in Deelen Art

11 Februari 2017 om 19.00 uur

Rosa Boomsma na CODA Museum nu ook in Soestdijk te zien

Bastiaan Deelen

Het was een lange en zware selectiedag maar uiteindelijk heeft de selectiecommissie van De Nederlandse Portretprijs (DNP) uit de 109 genomineerden 50 werken weten te selecteren voor de tentoonstelling ‘Het Portret’ in Paleis Soestdijk. Hieronder ook het werk van beginnend kunstenares Rosa Boomsma, die vorig jaar ook al in het CODA museum met haar werk te zien was, na het winnen van de ‘Schilderij van het jaar’ verkiezing.

Het geselecteerde schilderij van Rosa Boomsma was nog maar net droog toen het al aangekocht werd. ‘Gelukkig stemden de eigenaars erin toe het schilderij tijdelijk uit te lenen, waardoor ik het mee kon nemen naar de tweede selectieronde bij Paleis Soestdijk’. En dat is maar goed ook, want nu kan iedereen het nog even bewonderen in de expositie ‘Het Portret’ van 21 april t/m 15 juli 2017.

De Nederlandse Portretprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt en moet de Nederlandse tegenhanger worden van de gerenommeerde Britse BP Portrait Awards. Met ruim 850 inzendingen en namen als Rudi Ekkart en Jan Six in de jury lijkt de eerste editie nu al een succes. Onder de 50 finalisten worden 2 winnaars gekozen, één binnen de categorie 2D en één binnen de categorie 3D. Daarnaast kan er tijdens de tentoonstelling gestemd worden voor de publieksprijs, die net als de andere prijzen, op 14 juni zal worden uitgereikt.