Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

SHUTR.Photo - Susanne Middelberg

Nieuws

Eclusief Diner tijdens de Art Week Rotterdam in Deelen Art

11 Februari 2017 om 19.00 uur

SHUTR.Photo - Susanne Middelberg

Bastiaan Deelen

Een inspirerend en bewogen interview door Diana Bokje geplaatst in SHUTR

INNERLIJKE 

KRACHT

De bewogen portretten van Susanne Middelberg stralen zowel kracht als kwetsbaarheid uit. Prachtig uitgelicht kijken de geportretteerden ernstig in de lens. De ogen weerspiegelen de pijn van het leven. De kijker in verwarring achterlatend, balancerend tussen schoonheid en mededogen. De bewogen portretten van Susanne Middelberg stralen zowel kracht als kwetsbaarheid uit. Prachtig uitgelicht kijken de geportretteerden ernstig in de lens. De ogen weerspiegelen de pijn van het leven. De kijker in verwarring achterlatend, balancerend tussen schoonheid en mededogen. (Diana Bokje)

Lees het hele interview in SHUTR