Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Lezing door Olphaert den Otter

Nieuws

Eclusief Diner tijdens de Art Week Rotterdam in Deelen Art

11 Februari 2017 om 19.00 uur

Lezing door Olphaert den Otter

Bastiaan Deelen

Wat wil die man?

Rampen, tentenkampen, giftige planten, maar ook zonsondergangen: een greep uit de onderwerpen waar kunstenaar Olphaert den Otter uit put. Waarom deze thema's en wat wil hij er mee? Heeft een kunstenaar wel wat te willen? Of is doelgericht handelen juist een garantie voor mislukte schilderijen?

Kortom: een lezing waarin de kunstenaar zich achter het oor krabt, zijn drijfveren beziet en - samen met het publiek - tegen het licht houdt.

Olphaert den Otter (Poortugaal, 1955) was curator van Arte Concordia, een opzienbarende buitenexpositie van beeldende kunst in de Avenue Concordia die in september 2017 weer plaatsvindt. Hij genoot zijn opleiding aan de Willem de Kooning Academie (1976 – 1981).

Den Otter werkt met eitempera, vaak in grote series. Eén daarvan, de Stal- en Kluismorfologieserie met 127 werken, werd in 2008 getoond in Museum Boijmans Van Beuningen. Van tijd tot tijd maakt Den Otter wandtekeningen met pastel op lokatie (Malta Contemporary Art en de KetelFactory, Schiedam) en animatiefilms. Werk van Den Otter is onder meer te vinden in Museum Boijmans van Beuningen en het Stedelijk Museum (Amsterdam).