Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

90B Admiraliteitskade
Rotterdam, ZH, 3063 EG

010-2362379

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

FullSizeRender.jpg.jpeg

Over de galerie

Bastiaan Deelen is de eigenaar van DeelenArt en de gallerie. Kom meer te weten over zijn standpunten en passie voor kunst. 

 
de werkelijkheid voorbij

DeelenArt

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Een gevleugelde uitspraak. Toch is niet alles wat het in eerste instantie lijkt. Wanneer je de moeite neemt om beter te kijken, je ogen te openen voor een tweede laag, valt er veel moois te ontdekken. Juist deze openbaringen maken het zo spannend om naar kunst te kijken. Wat schuilt er achter de werkelijkheid? Wanneer je probeert het ongrijpbare te doorgronden, verleg je je eigen grenzen. Galerie DeelentArt is gespecialiseerd in kunstenaars die de fantasie van de kijker prikkelen. Kunstenaars die je steeds opnieuw op het verkeerde been zetten en je dwingen om verder te kijken. Blijvende kunst waarin je keer op keer iets nieuws kunt ontdekken.

De galerie is toegespitst in hedendaagse kunst met de focus op realisme.  Eigenaar Bastiaan Deelen heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. De galerie opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op verschillende relevante beurzen. 

Algemene Voorwaarden

Galerie DeelenArt is een laagdrempelige galerie die staat voor duidelijkheid en transparantie. Een betrouwbare partner waarbij integriteit en privacy gewaarborgd zijn. DeelenArt hanteert de algemene voorwaarden van de Nederlandse Galerie Associatie gedeponeerd bij de K.v.K. te Amsterdam. 

 

Meer over DeelenArt

 
 
 
Bastiaan Delen bedankt de kunstenaars
 

Springplank

 

Galerie DeelenArt wil haar publiek steeds opnieuw blijven verbazen. Niet alleen met zijn eigen kunstenaars, maar ook door af en toe nieuw talent een podium te geven. Galerie DeelenArt fungeert hierbij als springplank voor beginnende kunstenaars. Het is voor hen een uitgelezen kans om kennis te maken met de galeriewereld zonder zich direct te binden. Opkomende schilders, beeldhouwers en fotografen krijgen tweemaal per jaar de mogelijkheid te schitteren in Rotterdamse schijnwerpers aan de populaire Admiraalskade. Hiermee toont de galerie zijn bezoekers wat er speelt in de kunstwereld en laat hen kennis maken met onbekend talent. Dit sluit aan bij het concept om de bezoeker steeds iets nieuws te bieden en te blijven prikkelen. Wil je op de hoogte blijven van het verrassende kunstaanbod van DeelenArt, schijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ben jij er aan toe om je eerste schreden in de kunstwereld te zetten? Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om jouw werk te presenteren in de Rotterdamse schijnwerpers. Neem contact op met Bastiaan Deelen voor de voorwaarden.