Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Patricia van de Camp

Meer informatie over kunstenares Patricia van de Camp, een exposante bij DeelenArt galerie, Rotterdam. 

< terug naar overzicht

Patricia van de Camp

 

De werkelijkheid doet zich niet altijd aan ons voor zoals zij werkelijk is. Patricia van de Camp onderzoekt het betrekkelijke van de werkelijkheid en in het bijzonder die van de schoonheid. Een klassieke opvatting over schoonheid is dat je er niets meer aan kunt toevoegen of afhalen zonder dat het slechter wordt. Ze onderzoekt deze opvatting met haar fotografie. Want wat gebeurt er als je elementen weg laat of toevoegt?

Op deze manier haalt ze de schoonheid uit de werkelijkheid en maakt met haar beelden een nieuwe schoonheid. In haar zoektocht zoekt ze de grenzen op waarbij ze zich elke keer weer afvraagt hoe ver kun je afwijken van die klassieke opvatting over schoonheid zonder dat het het doel voorbij schiet? Zonder dat het opzichtig of geforceerd wordt en toch de kracht van het verhaal behoudt.