Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Paul Cupido

Meer informatie over kunstenares Eefje Bouwkamp, een exposante bij DeelenArt gallerie. 

Paul Cupido (1972) studeerde eerder dit jaar (2017) Cum Laude af aan de Fotoacademie in Amsterdam. Het boek was meteen uitverkocht en een aantal van zijn werken werden aangekocht door FOAM. Tijdens het Belfast Photo Festival won hij een Artist Residency met zijn werk.

Japan vormt de inspiratiebron voor het project Mu van Paul Cupido. Hij reisde van Tokyo naar Abashiri. Niet om het land te leren kennen, maar om het Japanse begrip Mu te doorgronden. Mu laat zich niet goed vertalen, maar komt het dichtstbij ‘niet zijn’. Paul zocht naar de aanvaarding van het eindige van het leven, wetende dat het steeds weer opnieuw begint. In confrontatie met zichzelf sliep en leefde hij bij de locals. Beklom hij een ijsberg en fotografeerde hij bij 20 graden onder nul driftijs uit Siberië. Praten, lachen, huilen en afzien brachten hem dichter bij de berusting van de Japanse kersenbloesem-symboliek waarin het oude plaatsmaakt voor het nieuwe. Paul liet zich tijdens de reis leiden door zijn gevoel en gebruikte diverse middelen om de verschillende prikkels vast te leggen van fotografie en film tot audio, tekeningen en papiervouwkunst. Zijn verstilde beelden, abstracties, voorkeur voor stillevens en gebruik van zwart-wit refereren sterk aan de Japanse fotografie.