Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Copy of Rikki Kasso

Meer informatie over kunstenaar Rikki Kasso.

Rikki Kasso (geboren. 1979), New York City. Momenteel woonachtig in Byron Bay, Australië. De kunstenaar, schildert, fotograaf en is multidisciplinaire beeldend kunstenaar. Rikki Kasso verliet zijn geboortestad New York City voor Tokyo in 2003 op een uitnodiging van VOGUE JAPAN om een overzichtstentoonstelling van zijn werk te organiseren 1999-2002 op de Rocket Gallery Omotesando. De jaren daarna bracht hij door in Tokyo (Shibuya) ondergedompeld in de unieke en oude Japanse-cultuur die niet alleen hem beïnvloed zijn kunst te maken en de al oude techniek te doorgedrongen. Het is een rode draad door zijn hele oeuvre.

Artistieke virtuositeit in het werk  van Rikki Kasso word moeiteloos vertaald door een verscheidenheid aan media en uitdrukkingen uit de film en fotografie aan zijn schilderijen, tekeningen en installaties. Zijn opmerkelijke visie wordt gepresenteerd door middel van naast elkaar geplaatste beelden van de vrouwelijke seksualiteit, tijdloze landschappen en hemelse werkelijkheden. De kunstenaar is opmerkelijk in zijn vermogen om erotiek in zijn werk te houden, zonder zich te verliezen, of zijn toevlucht te nemen tot grofheid. Een gebaar dat in zijn werk suggereert soms een heel erotisch verhaal, soms dromerige en soms suggestief sadistische, maar altijd om de taal van de liefde uit te drukken.