Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Robert Daalmeijer

Meer informatie over kunstenaar Robert Daalmeijer, een exposant bij DeelenArt galerie. 

< terug naar overzicht

Robert Daalmeijer

 

Herkenbaar in het werk van Robert Daalmeijer is de verstilling van het onderwerp, een magische sfeer en soms een ongedefinieerd gevoel; melancholiek of onbehagelijkheid. De toeschouwer is niet zomaar uitgekeken! Daarnaast kunnen zijn schilderijen ook een ‘grimlach’ tevoorschijn toveren deels door de speelse woordkeuze van de titel van een schilderij, deels doordat er  sprake kan zijn van een wrange humoristische ondertoon. Je zou kunnen stellen dat zijn schilderkunst via de kwast vloeiend overgaat in de pen die de titel neerschrijft.