Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Mishmash

Meer informatie over kunstenaar Mismash een exposant bij DeelenArt galerie. 

Mishmash is de gemeenschappelijke naam van 2 kunstenaars, Henk Bezemer en Frank van Oosten  

In 1998 richtten zij met 5 andere Rotterdamse ondernemers het miniwarenhuis “Groeten uit Rotterdam “ op. Een unieke samenwerking van mensen uit de wereld van interieur, kunst en design. Hiervoor ontving dit vernieuwende initiatief de Rotterdamse ondernemersprijs “Innovatie Nu”. 

Uit deze periode heeft Mishmash zijn liefde overgehouden voor het combineren van kunst met interieur. Kunst geeft in hun ogen een ruimte een ziel en met een uitgekiend interieurontwerp creëer je het ideale podium voor een kunstwerk. 

Mishmash - Henk en Frank - zijn ervaren vernieuwers, gedreven ontwerpers/kunstenaars. 

Zij laten zich niet dwingen in 1 discipline maar laten zich leiden door wat er op hun pad komt, om dit vervolgens met een grote dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme uit te diepen.