Contact

Use the form on the right to contact us.

Address:
Admiraliteitskade 90B
3063 EG Rotterdam

010-2362379
06-52092272

Info@deelenart.nl

144 Haagdijk
Breda, NB, 4811 TW
Netherlands

+31(06)52092272

Galerie Deelen Art is een toonaangevende galerie in het centrum van Rotterdam. Deelen Art is een laagdrempelige no-nonsense galerie met als motto: Spelen met de werkelijkheid. 
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme en heeft een goed oog voor kwaliteit, vakmanschap en traditie. Galerie Deelen Art is gevestigd in Rotterdam.
Bastiaan Deelen staat voor duidelijkheid en transparantie, opereert internationaal en vertegenwoordigt het werk van zijn kunstenaars op alle relevante beurzen.

Vivian Ammerlaan

Meer informatie over kunstenares Vivian Ammerlaan, een exposante bij DeelenArt gallerie. 

< terug naar overzicht

Vivian Ammerlaan

 

Vivian Ammerlaan (1994) studeerde in juli 2016 af aan AKV St. Joost Breda. Sinds die tijd maakt Vivian werk onder de titel Waanplekken, geïnspireerd door sublieme landschappen: daar waar je wordt overweldigd door enorme schoonheid. “Ik heb het over het grootse, eeuwige landschap zoals de zee en gebergten. Ik voel me er nietig, omdat ik in verhouding niets voorstel. Dat bedrukt me niet, het werkt voor mij juist relativerend. En dat geeft me rust en vrijheid.”

Ze poogt de gevoelens die deze plekken bij haar opwekken te verbeelden. Hiermee beloopt ze een hedendaags pad in een eeuwenoude traditie. Een traditie die ze bewondert en tegelijkertijd bekritiseert. “Ik verlang ernaar om de zee en de bergen op te zoeken en vast te leggen, maar deze foto’s en video’s zullen nooit kunnen verbeelden wat ik op dat moment voelde. Omdat dus naar mijn mening de transcendente natuur niet met documentatie te vatten is, maak ik gebruik van enscenering en manipulatie om beeld te geven aan mijn gevoelens.” Vivian speelt met de werkelijkheid en betrekt de kijker in haar imaginaire wereld.